De praktijk is tijdelijk gesloten. Tot nader bericht is het daarom niet mogelijk om je aan te melden of een afspraak te maken.

HypnoBirthing® Uitgebreide-Cursus

€299,00 per koppel (incl. 21% BTW).

In mijn praktijk bied ik deze praktische en nuchtere cursus aan waarin jij en je (geboorte)partner uitgebreide kennis krijgen over zwangerschap, geboorte en (prenataal) ouderschap. Daarnaast leer ik jullie diverse technieken om goed te kunnen ontspannen, eventuele angsten en beperkende gedachten los te laten, contact te maken met jullie kindje en een positieve geboortemindset te creëren. Verder geef ik jullie concrete handvatten om samen goed voorbereid het geboorteproces in te gaan, waarbij jullie leren zoveel mogelijk zèlf de regie te houden.

Deze uitgebreide cursus bestaat uit 5 lessen van elk 2,5 uur en volg je in principe privé samen met je (geboorte)partner, of bij uitzondering samen met nog één of max. twee andere koppels. De cursus wordt bij mij in de praktijk gegeven of op een andere locatie, maar kan indien gewenst ook persoonlijk bij jullie thuis gegeven worden. In de cursus is optimaal ruimte voor jullie persoonlijke vragen, wensen en voorkeuren. Een mooie manier om jullie samen goed voor te bereiden op de komst van jullie kindje.

Je kunt het beste starten met deze cursus als je tussen de 25 en 30 weken zwanger bent.

Prijs is inclusief*

  • Telefonische kennismaking;
  • 5 verzorgde privé (of groeps) bijeenkomsten van 2,5 uur bij mij in de praktijk, op locatie of bij jullie thuis;
  • Boek HypnoBirthing® - the Mongan Method (Eng) van Marie F. Mongan;
  • USB-stick met originele HypnoBirthing® MP3-bestanden;
  • Cursusmateriaal;
  • Ruimte voor persoonlijke vragen,  wensen en voorkeuren;
  • Eén nagesprek na de geboorte.

*(prijs)wijzingen voorbehouden.

Prijs is exclusief:

  • Reiskosten (worden alleen gerekend wanneer de cursus bij jullie thuis plaatsvindt)**

**Buiten Heerenveen wordt €0,19 p/km reiskosten in rekening gebracht.

Neem gerust contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

HypnoBirthing®        Cursus-Op-Maat

Prijs in overleg.

Ben je al wat verder in je zwangerschap en lukt het niet meer om een uitgebreide cursus te volgen, of heb je specifieke wensen, dan is de Cursus-Op-Maat misschien iets voor jou. Deze cursus, die je samen met je (geboorte)partner volgt, wordt privé gegeven en in overleg met jullie samengesteld op basis van jullie specifieke situatie en wensen. 

Neem gerust contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

HypnoBirthing®        Opfris-Cursus

Prijs in overleg.

Hebben jullie de HypnoBirthing® cursus al eens gevolgd en verwachten jullie opnieuw een kindje, dan kunnen jullie kiezen voor de Opfriscursus. Deze cursus die je samen met je (geboorte)partner volgt en die privé wordt gegeven, bestaat uit 1 of 2 lessen van 2,5 uur - al naar gelang jullie behoefte. In deze cursus wordt stil gestaan bij het opnieuw eigen maken van de technieken en natuurlijk bij de komst van jullie nieuwe kindje.

Neem gerust contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

N.B.: Er zijn steeds meer zorgverzekeraars die deze cursussen vergoeden. Ook omdat ik ben aangesloten bij het internationale HypnoBirthing Institute en bij de Nederlandse Vereniging voor HypnoBirthing Cursusleiders (NVHBC). Informeer vooraf bij je eigen verzekering naar de mogelijkheden.