De praktijk is tijdelijk gesloten. Tot nader bericht is het daarom niet mogelijk om je aan te melden of een afspraak te maken.

Welkom op de website van Praktijk voor HypnoBirthing Heerenveen e.o. In mijn praktijk kun je terecht voor geboorte educatie (zwangerschap- en geboortecursussen) en niet-medische coaching & begeleiding rondom zwangerschap, geboorte en (prenataal/postnataal) ouderschap gebaseerd op HypnoBirthing® - de Mongan methode. 

Ben je zwanger en woonachtig in of rondom de regio Heerenveen? En wil je graag samen met je (geboorte)partner goed voorbereid en vol vertrouwen toeleven naar de geboorte van jullie kindje? Misschien omdat je tegen de bevalling opkijkt en bang bent dat het veel pijn gaat doen? Of omdat je de geboorte van jullie kindje graag heel bewust en ontspannen wilt meemaken? Dan is de cursus HypnoBirthing wellicht iets voor jou. 

HypnoBirthing® is een mooie, praktische en uitgebreide zwangerschap- en geboortecursus om jullie samen voor te bereiden op de komst van jullie kindje. De nadruk ligt op zwangerschap en geboorte, maar ook op prenataal ouderschap en het bewustzijn van de ongeboren baby. In de cursus krijg je veel inzicht in de praktische, fysieke én mentale kant van de bevalling: hoe verloopt het geboorteproces; wat doet je lichaam tijdens een wee; wat hebben je brein en je zenuwstelsel hiermee te maken, en wat kunnen jij en je partner doen om dit positief te beïnvloeden? Alle kennis is gericht op vertrouwen in je lichaam. Daarnaast leer je krachtige technieken om diep te ontspannen en eventuele angsten los te laten. Samen werken jullie aan een positieve geboortemindset. Dit alles heeft een bewezen positief effect op het verloop van de bevalling én op hoe je die ervaart! En dat zorgt weer voor een positieve basis voor de hechtingsrelatie met je kindje.